nedelja, 12. maj 2013

In spet je maj

Maj je že, še manj kot en mesec in bom dopolnila 21 let. Maj je že, in faks se je končal in so izpiti že spet, in spet praksa in potem domov!
In ker so zpiti in je moja produktivnost v minusu, se tolažim vsaj s tem, da bom po  več kot mesecu in pol spet napisala objavo za blog, zgolj zato, da se izognem učenju, ker preprosto ne razumem.
Zadnja dva tedna sta bila zelo pestra kar se tiče dogajanja in to zato, ker sme dobila kar dva obiska hkrati! In potem sem imela dobre izgovore zakaj se mi še ni treba učit in zakaj je bolje uživati čas s tistimi, ki so prišli na obisk, da o lepem vremenu in enem tdnu brez dežja sploh ne govorimo. Bilo je super fajn in zanimivo vmes sem upajmo da uspešno opravla 2 praktična izpita in še neznansko uživala ob lepem vremenu, na žalost pa je spet dež in je moja produktivnost še manjša ozioma se kar se da izogibam sedenju za zapiski in učenju nekih neuporabnih stvari.
V ponedeljek je bim prost dan, še za prvi maj in tako sva se skupaj s prijateljem, ki je prišel na obisk in češko prijateljico, ki živi tukaj odpravili na enodnevni izlet v Gaway. Verjetno vas večina, ki bere ta blog še pomni, da se lanski izlet v Galway ni končal preveč dobro in zato je bil ponoven obisk skorajda nujen, in ta je šel samo z minimalnimi težavami v komunikaciji, bolje rečeno z nekaj slabe volje, ker si nismo vzeli še dodatnih 2 ur in pol na avtobusu, da se odpeljemo na klife, ki jih z največjim veseljem preskočim pri planih ob ogledu Irske, menda so lepi ampak ne nazadnje so le klifi.
Tako smo raje kot na klife odšli na dve urni voden ogled mesta, ki je bil meni izjemno zanimiv in zabaven, tako da sem zares uživala in imeli smo srečo z vremenom, tak oda sedenje ob obali na koncu dneva sploh ni bila slaba ideja. In ker je bil lep dan je bilo mesto še toliko lepše kot prvič, nekoliko manj romantično kot prvič, ker sem bila z drugimi ljudmi a kljub temu zelo zelo lepo.
Zdaj pa bom svoj nekaj energije porabila raje zato, da odprem powerpoint z marketingom in se še kaj naučim pred torkovim večerom.




Ni komentarjev:

Objavite komentar