ponedeljek, 28. januar 2013

Semester 2

In semester številka 2 se je začel z današnjim dnem, še manj ur imamo kot v prvem semestru, zato je verjetno moje zdajšnje iskanje službe precej smiselno, pa tudi, če bom delala samo 2 meseca. Zaenkrat sem se prijavila za 6 različnih služb in srčno upam, da bom katero od njih tudi dobila, najraje bi delala v knjigarni, ampak verjetno te sreče zenkrat ne bom imela, ker ne potrebujejo novih sodelavcev.
Novoletne zaobljube se torej premikajo, pridna skušam bit na faksu, iščem si službo za zraven in zdaj moram samo še malo bolj zdravo prehrano uvesti v jedilnik in začet telovadit, upam, da bo spet joga in pilates, poskušala pa bom še s čim novim. :) Morda se bom pridružila zumbi ali spiningu razmišljam celo o jutranjem teku, če se bo kaj od tega uresničlo ne vem, vem pa to, da plezala nisem že od konca oktobra in je skrajni čas, da spet grem.
V zadnjih par tednih po božiču, se ni dogajalo kaj posebno vredno omembe, izpiti in učenje, zdaj začetek drugega semestra in znova učenje. Nič razburljivega, neskončno zanimivige ali vsaj kanček drugačnega, lahko bi rekla le, da je bolj ali manj dolgočasno in leno, morda pa je tako tudi prav.

http://www.youtube.com/watch?v=zvCBSSwgtg4 to pa je še pesem, s katero sme zadnje čase precej obsedena, ker je tako preprosto prisrčna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar